Επιστροφές Προϊόντων


Δωρεάν η πρώτη αλλαγή – σας πληρώνουμε και τα μεταφορικά της νέας αποστολής.

Ως πελάτης της MODADONNA  έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε προϊόντα που έχετε αγοράσει  εάν δεν σας κάνει το μέγεθος, αν η επιλογή δεν ανταποκρίνεται  στις προσδοκίες σας ή αν το προϊόν είναι ελλατωματικο.

Έχετε ως και 14 ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σας για να αλλάξετε το προϊόν με κάποιο άλλο ή να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων άν είναι ελατωματικό και δεν υπάρχει ίδιο διαθέσιμο.

Τα προϊόντα αντικατάστασης πρέπει να είναι ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας από τα επιστρεφόμενα. Για την αποστολή του νέου προϊόντος σε εσάς, δεν υπάρχει χρέωση ,τα έξοδα της καινούργιας παραγγελίας που θα κάνετε τα επιβαρύνεται η modadonna.

Όσα προϊόντα ανήκουν στις προσφορές ή στις εκπτώσεις δεν επιδέχονται αλλαγής ούτε επιστρέφονται.

Οδηγίες για τις επιστροφές


  1.  Ετοιμάστε το δέμα μέσα στο οποίο θα πρέπει οπωσδήποτε να συμπεριλάβετε την απόδειξη , το έντυπο με τις πληροφοριίες αποστολής και το έντυπο παραγγελίας  που θα βρείτε μέσα στο δέμα σας.
  2. Αμπαλάρετε τα προϊόντα με σίγουρο τρόπο, στην αρχική τους συσκευασία, και συμπεριλάβετε στο δέμα το δελτίο αποστολής. Είναι σημαντικό να υποδείξετε σε αυτό το έγγραφο αν θέλετε να κάνετε μια αλλαγή  ή να επιστρέψετε τα αντίστοιχα προϊόντα.
  3.  Αποστολή του δέματος

Για να στείλετε το δέμα, πηγαίνετε στο Ταχυδρομείο ή στην Courier που προτιμάτε . Στείλτε το πακέτο στη παρακάτω διεύθυνση:

Στοιχεία Αποστολής:
Modadonna , θεσσαλονίκη ,θουκυδίδη 16 Τ.Κ.55134 .

Μην ξεχνάτε ότι , στην περίπτωση επιστροφής , η εταιρία Modadonna δεν αποδέχεται επιστροφές σταλμένες με επιβάρυνση του παραλήπτη, ούτε θα επιστρέψει τα έξοδα αποστολής ή επιστροφής.

Μέσα σε ένα χρονικό διάστημα 3 ως 10 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που το δέμα σας θα φτάσει στις αποθήκες μας, θα πραγματοποιήσουμε την αλλαγή μεγέθους ή την επιστροφή χρημάτων.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς το δελτίο αποστολής και το έντυπο παραγγελίας. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές με το καρτελάκι τους και η συσκευασία  να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση.